Notícies i actualitat

Nova convocatòria d'ajudes del Consell per a esdeveniments generadors de producte turístic

Data : 06/05/2015

El Departament de Turisme torna a treure una convocatòria dotada amb una quantitat global de 100.000 euros per ajudar a organitzar esdeveniments generadors de producte turístic enguany i que per tant ajudin a promoure Menorca a fora.

“L'objectiu d'aquesta ajuda és finançar accions que publicitin la imatge de l'illa amb els valors de qualitat, autenticitat i que ens diferenciïn de la resta de les Balears com a destinació en la qual el visitant pot trobar una oferta lligada a les sis submarques turístiques”, explica la consellera de Turisme, María Salomé Cabrera.

Per tant, els sol·licitants d'aquesta ajuda hauran d'estar inclosos o sol·licitar la seva inclusió en alguna de les submarques esmentades: Menorca Mediterrània (turisme de sol i platja), Menorca Cultural (turisme cultural), Menorca Natural (turisme actiu d'esport i natura), Menorca Slow (turisme de salut i benestar), Menorca Convention Bureau (turisme de congressos i convencions), Menorca Filming (turisme de produccions audiovisuals).

L'import màxim que es concedirà per a cada esdeveniment és de 10.000 euros i les accions que se subvencionin s'han de realitzar entre els mesos d'abril i novembre de 2015, ambdós inclosos.

Les persones o entitats interessades a accedir a aquestes ajudes ja poden presentar la seva sol·licitud al Departament de Turisme del Consell Insular de Menorca.

Maó, 6 de maig de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS