Notícies i actualitat

El Consell presenta les II Jornades formatives en Gerontologia

Data : 16/11/2018

La Conselleria de Benestar Social i Família del Consell Insular de Menorca organitza les II Jornades Formatives en Gerontologia a càrrec de la doctora Teresa Martínez. Les jornades es duran a terme el pròxim 29 i 30 de novembre.

Davant l’èxit que van tenir les jornades de l’any passat i tenint en compte l’elevat nombre de professionals que no hi van poder participar, aquest any s’ha optat per dur a terme dues formacions.

En horari de matí, es repetirà la formació de l’any passat amb el títol «L’atenció centrada en la persona. La seva aplicació en serveis d’atenció a persones majors». Aquesta formació va dirigida a tots els professionals, de disciplines diverses, que presten serveis d’atenció a persones majors així com a estudiants de l'àmbit social o sanitari que s’estan formant en l’atenció d’aquest col·lectiu.

En horari de tarda, es durà a terme en format taller, la formació amb el títol «Aplicar l’atenció centrada en la persona en centres d’atenció a persones majors». Formació dirigida a responsables i a professionals de residències i centres de dia de persones majors de Menorca que vulguin implicar-se de forma activa en un procés de millora cap a l’atenció centrada en la persona.

La finalitat de les jornades és seguir sensibilitzant als professionals i a la resta de col·lectius sobre la importància del model d’atenció centrada en la persona com un enfocament per a la millora de la qualitat dels serveis gerontològics. S’oferiran eines i metodologies per millorar l’atenció a aquest col·lectiu. Així mateix es pretén crear un espai en el que es puguin compartir experiències i enriquir així la gran tasca dels professionals que treballen amb i per a les persones.

Les jornades són gratuïtes. El període per a realitzar les inscripcions estarà obert fins al 23 de novembre mitjançant l’enllaç següent http://www.cime.es/Solicituds/FormSol.aspx?Tipo=JFGE o bé trucant al 9713562 57. Al final de les jornades s’entregarà certificat d’assistència.

Teresa Martínez Rodríguez
És doctora en Ciències de la Salut per la Universitat d’Oviedo. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Complutense de Madrid. Diplomada en Gerontologia Social per la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia. Experta en models d’atenció centrada en la persona i la seva aplicació en serveis gerontològics.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS