Notícies i actualitat

Cloenda del curs acadèmic 2014-15 de l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca

Data : 06/05/2015

L’Escola d’Art Dramàtic de Menorca, pertanyent al Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca, dirigit per Maruja Baíllo, clou el curs acadèmic 2014-15, període en què la institució ha desenvolupat el seu projecte educatiu en les excel·lents instal·lacions de la Sala Polivalent Albert Camus de Sant Lluís.

Aquesta entitat pública —reconeguda per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears— ofereix estudis regulats, adreçats tant a joves que vulguin preparar-se per accedir a ensenyaments artístics superiors com a adults que cerquin formació permanent. Allí, s’imparteixen les matèries d’Interpretació, Veu i Moviment, amb una dotació de tres-centes cinquanta hores lectives, distribuïdes en dos cursos. En el primer nivell, s’ensenyen els principis i les tècniques bàsiques de les Arts Escèniques; en el segon, es treballa el seu perfeccionament a través d’una mostra. L’equip docent està constituït per Pitus Fernández, responsable d’Interpretació i de la direcció acadèmica; Jaume Gomila, encarregat de Veu i de la coordinació, i Maite Villar, docent de Moviment.

La cloenda oficial del curs tindrà lloc el proper dissabte 09/05/15, a les 19.30 h, en la mateixa Sala Polivalent Albert Camus, on els alumnes de 2n escenificaran El dilema de les taules. Es tracta d'un espectacle de petit format i creació pròpia que l'EADM ja ha tingut l'honor de poder exhibir dins el recentment celebrat II Congrés de Bones Pràctiques en Patrimoni Mundial, en suport a la candidatura de la Menorca Talaiòtica. En acabar la funció, els estudiants rebran el seu diploma de final d'estudis.

Maó, 6 de maig de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS