Notícies i actualitat

Valoració del Consell de les dades d’atur d'abril d’enguany

Data : 05/05/2015

La consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, fa una valoració positiva de les xifres de conjuntura laboral del mes d'abril fetes públiques avui pel Govern balear.

I és que segons aquestes, l'atur ha davallat un 11,1% respecte al mes de març i un 12% respecte a l'any passat. És a dir, hi ha 718 persones menys inscrites a les llistes del SOIB en relació a 2014. De fet, a Mallorca aquest descens ha estat del 11,7% en el cas de l'indicador interanual.

En el conjunt d'Espanya i de les Illes Balears l'atur també ha descendit tant en termes interanuals com intermensuals. La contractació a Menorca ha crescut un 3,9% respecte fa un any, sent aquesta pujada a Eivissa del 2,9%. L'afiliació a la Seguretat Social també ha ascendit a l'arxipèlag i a tot el País.

Per tant, a Menorca ja són 30 els mesos ininterromputs en els quals ha davallat l’atur, circumstància que demostra que les administracions van pel bon camí, el camí de la col·laboració amb el sector privat.

Maó, 5 de maig de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS