Notícies i actualitat

El Consell Insular celebra l’aportació econòmica del Govern Balear per a impulsar la candidatura de Menorca Talaiòtica

Data : 09/11/2018

El Consell Insular de Menorca celebra l’aprovació, per part del Consell de Govern, de l’aportació econòmica del Govern Balear per a l’impuls la candidatura de Menorca Talaiòtica. Es tracta de la primera aportació econòmica que el Govern Balear fa al Consell Insular per aquest concepte.

El conseller de Cultura i Educació del Consell Insular, Miquel Àngel Maria, ha declarat que es tracta d’una aportació prou significativa, 300.000 €, fet que permetrà desenvolupar noves accions del Pla de treball de la candidatura 2017-2020 durant aquest any, així com també d’algunes de noves de cara l’any qui ve. En aquest sentit, el conseller espera que aquesta ajuda tingui continuïtat de cara el pròxim any.

El conseller també ha volgut recordar que el Govern Balear és qui té les competències sobre la projecció a l’exterior de la cultura balear i aplaudeix la decisió i el compromís del Govern Balear, ja que una candidatura a patrimoni mundial és una mostra de projecció exterior molt important.

En aquests moments, cal recordar, que la candidatura es troba sota la supervisió de Cipriano Marín i la comissió tècnica i s’està treballant per a la revisió de tots els punts inclosos en l’informe emès per la UNESCO al juliol 2017. Va ser llavors, quan el Comitè Patrimonial de la UNESCO va postposar la declaració de la Menorca Talaiòtica per a la seva inclusió a la llista de patrimoni mundial.


Maó, 9 de novembre del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS