Notícies i actualitat

La Menorca Talaiòtica a la V Trobada del Fòrum Institucional de Qualitat en el Sector Públic de les Illes Balears

Data : 23/04/2015


La gestió feta pel Consell Insular de Menorca per aconseguir que la Menorca Talaiòtica representi Espanya davant la UNESCO per optar al títol de patrimoni mundial ha estat explicada avui a Palma a la V Trobada del Fòrum Institucional de Qualitat en el Sector Públic de les Illes Balears, la qual ha tractat sobre Turisme i Qualitat dels Serveis Públics.

El Fòrum Institucional de Qualitat és el punt de trobada, intercanvi i millora de les entitats públiques de les Illes Balears, de l'àmbit local, autonòmic i central, que tenen la voluntat de fer una administració pública més eficient amb els seus recursos i excel·lent en la prestació dels seus serveis.

En aquest sentit, la V Trobada, amb el títol de “Turisme i Qualitat dels Serveis Públics”, s’ha enfocat a vincular les idees de l’activitat del turisme, la principal indústria de les illes, i la qualitat dels serveis públics, convençuts que l’alta qualitat del conjunt de serveis que presten les institucions públiques impacta positivament en un determinat territori, en una destinació turística, com és el nostre cas.

El president del Govern de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, va inaugurar ahir aquesta trobada, que també inclou blocs dedicats als serveis tecnològics de la informació, de seguretat i emergències, recursos culturals i qualitat en les infraestructures.

Per la seva part, la consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, en qualitat de representant del Consell Insular de Menorca, ha explicat a la cloenda que “és necessari treballar per aconseguir una col·laboració de qualitat no només entre les administracions públiques sinó també amb el sector privat”.

En aquest sentit, Pilar Pons ha destacat “l'aposta del Consell Insular per la cultura talaiòtica, atesa la gran riquesa cultural i patrimonial de l'illa, com a element diferenciador respecte a les altres illes balears i que incideix molt positivament, entre d’altres sectors, en el turístic”.

“Per això, tal com ha exposat anteriorment la tècnica del Servei de Patrimoni Històric de la nostra institució, s’ha intentat executar i planificar la gestió del projecte de la candidatura Menorca Talaiòtica seguint els principis i valors de la qualitat”.

Maó, 23 d'abril de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS