Notícies i actualitat

La Fundació Foment del Turisme de Menorca viatja a Londres amb l'esport i la natura com a grans reclams

Data : 27/10/2018

La delegació menorquina avança la seva arribada a la capital britànica per presentar l’illa com a destinació esportiva en un trobada amb mitjans especialitzats.

A l’acte central de Balears a la WTM, la FFTM reforçarà la marca “Menorca Reserva de Biosfera” coincidint amb la celebració del 25è aniversari de la declaració.

L’artesania ocuparà un espai destacat de l’estand de Menorca gràcies a la col·laboració entre la FFTM i Arteme.La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha organitzat el 2 de novembre a Londres, coincidint amb la preparació de la World Travel Market (WTM), un acte amb periodistes especialitzats en turisme actiu per donar a conèixer Menorca com espai per a la pràctica de l’esport.

La vicepresidenta i consellera de Promoció Turística, Maite Salord, i empresaris especialitzats en aquest segment de demanda s’encarregaran de conduir aquesta presentació, convocada a iniciativa de la FFTM amb la col·laboració d’una agència de màrqueting londinenca.

L’objectiu d’aquesta acció, que es desenvolupa fora de la WTM, és promocionar Menorca com a destinació per a la pràctica esportiva en un ambient especialitzat i amb uns interlocutors que es desplaçaran expressament per cobrir l’acte.

La delegació menorquina posarà el focus en la qualitat ambiental i paisatgística de l’illa, en la seva condició com a Reserva de Biosfera i en els recursos naturals amb major atractiu –citaran, entre d’altres, el Camí de Cavalls, la xarxa de rutes i camins i la mar- per després subratllar el potencial de l’illa com a espai per a la realització de competicions i esdeveniments esportius de caire internacional, destacar la qualitat de les instal·lacions esportives i posar l’accent en el nombre creixent d’allotjaments hotelers adaptats a aquest tipus de demanda.

Aquesta acció forma part de l’estratègia promocional de la FFTM, que s’ha fixat com un dels grans objectius per als propers anys situar l’illa com a referent en el camp del turisme esportiu, un segment amb capacitat desestacionalitzadora i aliniat amb els valors d’un espai protegit com Menorca.

Participació a la WTM
La FFTM assisteix a la principal fira professional del Regne Unit, que se celebra a l’ExCeL de Londres del 5 al 7 de novembre, amb una agenda que inclou reunions amb agències de viatges, periodistes, companyies aèries, touroperadors i altres operadors turístics de pes al mercat britànic, per analitzar accions col·laboratives i promocionals per a l’any 2019.

En el marc de la fira se celebrarà, a més a més, un acte promocional amb mitjans de comunicació, en aquesta ocasió organitzat per l’Agència per a l’Estratègia Turística de les Illes Balears. La presentació de Menorca versarà sobre “Menorca Reserva de Biosfera” coincidint amb la celebració del 25è aniversari de la declaració.

L’artesania també tindrà un paper destacat en aquesta edició de la WTM. En col·laboració amb l’Associació d’Artesans de Menorca (Arteme), la FFTM dedicarà un espai de l’estand de Menorca per a l’exposició “Joia de Menorca”. D’aquesta manera es vol aprofitar la visibilitat d’una fira d’aquestes característiques per donar una major projecció exterior a les creacions “Made in Menorca”.Maó, 27 d'octubre de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS