Notícies i actualitat

Els alumnes de l'Escola de Turisme de Balears aniran a fires internacionals amb la Fundació Fomernt del Turisme de Menorca

Data : 25/10/2018

La consellera Maite Salord ha signat un conveni de col·laboració amb la directora del centre, Maria Benejam, segons el qual els estudiants de l’ETB realitzaran pràctiques formatives a la FFTM amb l’objectiu d’ampliar “el coneixement de les tasques de promoció interior i exterior”.

La fundació destinarà a l’execució d’aquest acord un total de 8.500 euros a l’any, amb un màxim de despesa per alumne de 2.000 euros.La Fundació Foment del Turisme de Menorca serà el centre de pràctiques de les diferents especialitats que s’imparteixen a l’Escola de Turisme de Balears (ETB). Concretament, els alumnes assumiran feines d’organització, atenció i informació a les fires internacionals. Aquest acord s’ha plasmat en un conveni que han signat la vicepresidenta primera i consellera de Promoció Turística, Maite Salord, i la directora de l’ETB a Menorca, Maria Benejam.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és “contribuir a la millora de la formació” dels alumnes de l’ETB i futurs professionals del sector turístic i ampliar, d’aquesta manera, en un entorn real de treball “el coneixement de les tasques de promoció interior i exterior que realitza la FFTM”. Les pràctiques, com a part del currículum escolar, tindran caràcter formatiu i no seran remunerades.

L’aportació econòmica de la FFTM per al desplegament d’aquest conveni serà de 8.500 euros, amb un màxim de despesa per alumne de 2.000 euros. Aquesta partida es desglossa de la següent manera: 5.000 euros per a allotjament, 3.500 euros per a vols i transport i 2.500 euros per a despeses de manutenció diàries. Per la seva banda, l’ETB es compromet a subscriure una assegurança escolar o pòlissa específica de cobertura davant d’eventuals contingències.

Aquest conveni serà vigent fins al 31 de desembre del 2019, si bé es podrà renovar de forma automàtica anualment fins a l’any 2021, sempre i quan no hi hagi renúncia expressa i per escrit d’alguna de les parts.

Maó, 25 d’octubre del 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS