Notícies i actualitat

El Consell prepara el Reglament d'adaptació a Menorca de la Llei d'ordenació i ús del sòl

Data : 19/04/2015

La Conselleria d'Ordenació del Territori ja està preparant l'adaptació a Menorca de la Llei 2/2014, de 25 de març, d'ordenació i ús del sòl (LOUS) mitjançant el preceptiu reglament de desplegament de l'esmentat text jurídic.

Per aquest motiu compta amb l'assessorament de la Fundació de la Universitat Autònoma de Madrid (FUAM), mitjançant un equip de treball encapçalat pel catedràtic de dret administratiu Francisco Velasco Caballero, que també ha estat lletrat del Tribunal Constitucional entre els anys 1998 i 2001.

De moment, ja s'ha previst mantenir dues reunions de treball entre aquest equip i els membres del Departament d'Ordenació del Territori que dirigeix la consellera Marta Vidal: la primera durant els dies 21 i 22 d'abril, i una segona per a la setmana del 27 d'abril al 2 de maig.

A fi de poder tenir un coneixement més exacte de les necessitats de la realitat de Menorca, el Col·legi d'Arquitectes també participarà part en aquestes reunions de feina, així com també s'hi ha convidat l'assessor jurídic del Consell de Mallorca, i un dels responsables del reglament d'aplicació de la LOUS en aquella illa, Jaume Munar.

Cal recordar que la consellera d’Ordenació del Territori, Marta Vidal, va assistir aquest dijous al Ple del Consell de Mallorca en què es va aprovar de forma definitiva el Reglament de desplegament de l'esmentada llei a Mallorca. I és que l'experiència acumulada pel Consell de Mallorca en aquest sentit ja està sent d'utilitat en les feines que desenvolupa l'Administració de Menorca amb el mateix objectiu.

Maó, 19 d’abril 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS