Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Mercadal col·laboren per a la millora del servei de transport públic regular

Data : 22/10/2018

El Consell Insular de Menorca ha aprovat en consell executiu de dia 22 d’octubre de 2018, la signatura d’un conveni amb l’Ajuntament des Mercadal per millorar les instal·lacions del servei de transport públic regular del poble des Mercadal.

Les actuacions previstes en aquest conveni de col·laboració són l’adquisició i instal·lació d’una marquesina a la parada del servei de transport públic regular a la població des Mercadal a l’avinguda Mestre Garí, que té les característiques d’una mini estació modular compacte.

La nova mini estació disposarà d’un espai interior, tancat amb vidres, adequat com a protecció tant a l’hivern com a l’estiu, que contindrà dos bancs llargs per a l’espera. Per a la millora del funcionament de la parada s’ampliarà la voravia actual en el lloc d’ubicació.

Les obres per a la instal·lació de la nova marquesina seran finançades per la institució insular amb un pressupost total de 62.542,75 €, i executades per l’Ajuntament de Mercadal.

D’aquesta manera, mitjançant l’aprovació d’aquest conveni per a la instal·lació d’una nova mini estació al poble des Mercadal, el Departament de Mobilitat de Consell Insular segueix treballant per a la millora del servei de transport públic regular.Maó, 22 d’octubre de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS