Notícies i actualitat

Dia de la biblioteca 2018.
Resum estadístic de la Xarxa de Biblioteques de l'any 2017

Data : 22/10/2018

Resum estadístic de la Xarxa de Biblioteques de l'any 2017

El 24 d’octubre se celebra el Dia de la Biblioteca. Com cada any, la Xarxa de Biblioteques de Menorca s’hi adhereix amb una sèrie d’activitats per a infants i adults, la informació de les quals podeu consultar al web de la Xara, Bibliomenorca.

D’altra banda, volem aprofitar l’avinentesa per presentar, tot seguit, el resum estadístic de la Xarxa de biblioteques referent a l’any 2017.
La Xarxa de Biblioteques de Menorca (XBM) es creà l’any 1985 amb el consens de tots els municipis de l'illa, al voltant del Consell Insular de Menorca, amb la intenció d'ajuntar esforços per millorar el servei de lectura pública, tot centralitzant les tasques tècniques en el Servei Coordinador de Biblioteques del Consell Insular. D’aquesta forma, la XBM quedà constituïda per les biblioteques municipals de l’illa i el Servei Coordinador de Biblioteques. L’any 2011, la Biblioteca Pública de Maó s'incorporà a la XBM, quan se’n transferí la gestió al Consell Insular de Menorca.
Anualment es recullen les dades estadístiques de cadascuna de les biblioteques que formen part de la XBM: Maó, Ciutadella, Alaior, es Castell, Sant Lluís, Ferreries, es Migjorn, es Mercadal i Fornells (aquesta darrera disposa d’un centre de lectura).

més informació en el següent enllaç


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS