Notícies i actualitat

El Consell torna a acollir les Jornades sobre Autisme a Menorca

Data : 16/04/2015

La Sala de Plens del Consell Insular de Menorca acollirà divendres i dissabte, 17 i 18 d'abril, les Jornades sobre Autisme a Menorca, organitzades per tercera vegada per l'Associació de Familiars de Persones amb Trastorn de l'Espectre Autista de Menorca (TEA), inclosa en la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca.

La consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz, serà la persona encarregada de presentar demà, divendres, els ponents d'aquest esdeveniment, que també compta amb la col·laboració de La Caixa.

L'objectiu d'aquestes jornades és poder disposar, de la mà dels millors especialistes, de la informació més recent sobre els darrers avanços en investigació, tractament i teràpies, així com tot el que fa referència a l'aplicació de les noves tecnologies desenvolupades per a benefici de persones amb TEA i les seves famílies.

Les jornades començaran divendres, a partir de les 17.00 h, amb la ponència “Investigació en autisme: perspectives europees”, a càrrec del doctor Manuel Posada, director de l'Institut d'Investigació de Malalties Rares, Institut de Salut Carlos III i director del projecte europeu Autism Spectrum Disorders In Europe – ASDEU.

Posteriorment agafarà la paraula la psicòloga i especialista en audició i llenguatge i en pedagogia terapèutica Maribel Morueco, directora gerent de la Xarxa Educativa i Assistencial Gaspar Hauser, pertanyent a l'Associació de Pares de Fillets Autistes de les Balears, amb la xerrada “Estratègies de treball per a famílies i professionals: compartint objectius”.

L’endemà, dissabte 18, a partir de les 10:00 h, impartirà la ponència “L'ús de les TIC com a eina de suport a les persones amb TEA” Verónica Pensosi, gerent de projectes dirigits a col·lectius amb barreres de comunicació de la Fundació Orange.

La detecció precoç dels nous casos, el suport a les famílies amb persones amb TEA i la formació contínua dels professionals són eines clau per comprendre millor i poder actuar de forma més eficaç davant aquesta problemàtica.

Maó, 16 d'abril de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
www.teamenorca.org
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS