Notícies i actualitat

Menorca realitza noves presentacions en el mercat nacional

Data : 14/04/2015

Menorca ha realitzat aquesta setmana diferents accions davant 300 agents de viatge d'Espanya, per promocionar la destinació entre el mercat nacional. Es tracta de dos workshops a Madrid i Barcelona i una presentació davant El Corte Inglés Viatges.

En línies generals s'ha detectat per part dels agents de viatge un major interès per Menorca entre el públic nacional així com un major coneixement. 230 agents han assistit als workshops en què les demandes han estat, especialment, sobre el Turisme Natural, Turisme Actiu (especialment activitats nàutiques) i turisme de luxe, a partir de les propostes realitzades pels nous establiments hotelers. Al mercat català augmenta l'interès i coneixement demostrat pel Camí de Cavalls com a producte turístic, una inquietud que els agents han traslladat al Consell Insular de Menorca a les reunions de treball. Finalment, també s'ha percebut un increment en les peticions d'informació com a destinació de parelles, àmbit en el qual Menorca també s'està posicionant. Amb això, se certifica que s'ha ampliat la varietat de demandes sobre Menorca més enllà del turisme típic de vacances.

La presentació a El Corte Inglés Viatges es va realitzar a Madrid, davant 66 agents de viatge, conjuntament amb diferents productes hotelers. El personal de l'operador nacional va demostrar un gran interès en la presentació de la destinació amb productes renovats i amb el nou concepte de turisme actiu que es promociona des del Consell Insular de Menorca. L'illa és cada vegada més coneguda com una destinació de turisme actiu, i entre els agents sorprèn que una illa de les dimensions de Menorca alberg un important nombre de monuments talaiòtics, una gastronomia singular i destacable i una oferta de turisme actiu en constant creixement. Les percepcions de cara a l'actual temporada són molt positives, d'acord amb les declaracions realitzades en el transcurs de la presentació.


Maó, 14 d’abril de 2.015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS