Notícies i actualitat

L’aventura tot s’ho val: Sant Jordi a la Biblioteca Pública de Maó

Data : 14/04/2015

La Biblioteca Pública de Maó, depenent de la Conselleria de Cultura, Patrimoni i Educació, ha preparat les següents activitat per celebrar Sant Jordi:

-Xerrada en anglès amb l’escriptora Lana Johnson, autora del llibre A Yankee in Menorca, en col·laboració amb l’Escola d’Adults de Maó i el Centre de Professorat de Menorca, dimarts 24 de març, a les 10:00 h.

-Xerrada en anglès, Backpacking in southeast Asia, a càrrec de Lluís Ameller-Forster, en col·laboració amb l’Escola Oficial d’Idiomes de Maó, dilluns 13 d’abril, a les 19:00 h.

-Xerrada en anglès, Childhood adventures, a càrrec de Sophie Weston, en col·laboració amb l’Escola Oficial d’Idiomes de Maó, dimarts 14 d’abril, a les 19:00 h.
           
-Teatre infantil, Joan Petit Mariner, a càrrec de La Fornal d’Espectacles, dimecres 15 d’abril, a les 18:00 h.

-Reunió anual del projecte internacional MEDITS, International  Bottom  Trawl  Survey  in  the  Mediterranean, en col·laboració amb l’Institut Espanyol d’Oceanografia, dijous 16 i divendres 17 d’abril, a les 09:00 h.

-Presentació del llibre La extraña desaparición de Paco Lázaro, de Pedro J. Bosch, a càrrec de Mercedes Abad i Josep Pons-Fraga, divendres 17 d’abril, a les 20:00 h.

-Inauguració de l’exposició del 5è Concurs de Punts de Llibre Aventures a la mar: viatgers, aventurers i exploradors del passat, en col·laboració amb l’Escola d’Art de Menorca i Argos, dilluns 20 d’abril, a les 19:00 h.

-Xerrada en francès, Voyageant avec la danse, a càrrec de Marie Tholon, en col·laboració amb l’Escola Oficial d’Idiomes de Maó, dimarts 21 d’abril, a les 19:30 h.

-Glosat, L’aventura de crear paraules, a càrrec de Soca de Mots, en col·laboració amb l’Escola Oficial d’Idiomes de Maó, dimecres 22 d’abril, a les 19:00 h.

-Parada al carrer amb la Xarxa de Biblioteques de Menorca i el Museu de Menorca, dijous 23, de 09:30 h a 13:30 h i de 16:30 h a 20:30 h; divendres 24 i dissabte 25, de 09:30 h a 13:30 h.

-Inauguració de l’aula didàctica Lluís Salvador d’Àustria i Francesc Cardona i Orfila, una amistat fecunda (en què s’exposa l’epistolari adquirit pel Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca, dipositat a l’Arxiu Històric de Maó), divendres 24 d’abril, a les 19:00 h.

-Recital poètic sobre Àngel Ruiz i Pablo, a càrrec del Clubs de Lectura de Menorca, amb l’acompanyament de la cantant Maria Antonietta Muggianu, l’arpista Elena Armenteros i el guitarrista Alexander Hopkins, en col·laboració amb el Museu de Menorca, dissabte 25 d’abril, a les 12:00 h, en el Claustre de Sant Francesc.

-Comentari sobre el Diari de Maó del capità Roca, document de l’Arxiu Històric de Maó, a càrrec de M. Antònia Roca, en col·laboració amb l’Ajuntament de Maó, dilluns 27 d’abril, a les 20:00 h, en la Sala de Plens de la Casa Consistorial.

-Presentació del llibre Oro y Escorias, d’Àngel Ruiz i Pablo, a càrrec de F. Xavier Martín, en col·laboració amb l’Institut Menorquí d’Estudis, dimarts 28 d’abril, a les 19:00 h.

-Comentari sobre El malalt imaginari de Molière, a càrrec del Club de Lectura de la Biblioteca Pública de Maó, dimecres 29 d’abril, a les 19 h.

-Lliurament de premis del 5è Concurs de Punts de Llibre Aventures a la mar: viatgers, aventurers i exploradors del passat, en col·laboració amb l’Escola d’Art de Menorca i Argos, dilluns 4 de maig, a les 18:00 h.

Maó, 14 d'abril de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS