Notícies i actualitat

Convocatòria extraordinària per a la recuperació d'aljubs i cisternes agràries en el marc del projecte Leader "Millores en la qualitat de l'aigua de l'illa de Menorca"

Data : 14/04/2015

Aquesta convocatòria té per objecte establir i regular el procediment d'elecció de les finques pilot previstes en l'objectiu número 3 del projecte "Millores en la qualitat de l'aigua a l'illa de Menorca".

La finalitat d'aquesta convocatòria és recuperar diverses cisternes i aljubs agraris amb cert valor etnològic, que puguin servir d'exemple per a fomentar la recuperació i ús d'aquests elements característics del paisatge menorquí. La selecció de les finques pilot es realitzarà segons criteris patrimonials, ambientals i socials.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Bases de la convocatòria
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS