Notícies i actualitat

Valoració del Consell de les dades d’atur de març d’enguany

Data : 06/04/2015

El Consell Insular fa una valoració positiva de les dades d’atur del mes de març d’enguany fetes públiques avui pel Govern balear. I és que aquest indicador ha davallat a Menorca tant pel que fa respecte el mes de febrer amb una reducció del 6,45%, així com en el interanual amb un decreixement del 10,9%, és a dir amb 729 persones menys a la llista del SOIB.

Cal dir que l’atur també ha davallat en el conjunt de les Illes Balears, així com també a la resta d’Espanya. També és destacable l’increment d’afiliats a la Seguretat Social a nivell autonòmic amb el major augment en el mes de març des de 2006.

A Menorca ja són 29 els mesos ininterromputs en els quals ha davallat l’atur, la qual cosa demostra que tot i que encara s’ha de seguir fent feina per continuar reduint la xifra de persones en atur, cal continuar amb les polítiques de col·laboració entre l’administració pública i el sector privat.

Maó, 6 d’abril de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS