Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca aprova el projecte i la licitació de la millora i reforç de ferm de la carretera Me-7 de Maó a Fornells entre els punts quilomètrics 2+190 i 8+230

Data : 16/10/2018

El Consell Insular ha aprovat en consell executiu de dia 15 d’octubre de 2018 el projecte i la licitació de les obres de Reforç de ferm i millora de la carretera Me-7 de Maó a Fornells del pk 2+190 la pk 8+230, al terme municipal de Maó. Aquesta actuació s’emmarca dins el Pla de d’Inversions en Carreteres del Consell Insular de Menorca i té un pressupost de licitació de 932.048 euros.

En els propers dies es publicarà l'anunci de licitació. Totes les empreses que reuneixin els requisits d’aptitud i les condicions de solvència del plec que vulguin optar a aquest contracte tindran 20 dies per a presentar-se des del dia de la publicació.

L’objectiu de les obres és la millora de la pavimentació de la carretera Me-7, competència del CIM, entre els pk 2+190 i 8+230, reforçant-lo estructuralment i renovant les característiques superficials de la capa de trànsit, cosa que afecta a la seguretat de la circulació i a la durabilitat del paviment.

Cal recordar que aquest tram, d’aproximadament 6 km de longitud, no va entrar en la darrera millora de la carretera Me-7 portada a terme entre els anys 2002 i 2004, i que aquesta serà la major actuació de millora, i l’única de caràcter integral, del ferm d’aquest tram que s’executarà des de l’any 2002 en què el Consell Insular va rebre les competències en matèria de carreteres.

Les actuacions previstes són:

- Segellat de les fissures existents amb beurada bituminosa.
- Estesa de les capes de reforç del ferm i de trànsit amb aglomerat asfàltic.
- Construcció de cunetes revestides amb formigó.
- Senyalització horitzontal i abalisament.

El termini d’execució de les obres serà de 2 mesos des de que conclogui el procediment per adjudicar les mateixes, i s’hagin signat el contracte d’obres i l’acta de replanteig.

D’aquesta manera, mitjançant l’execució del reforç integral del paviment de la carretera Me-7 de Maó a Fornells, entre els punt quilomètrics 2+190 i 8+230, l’equip de govern del Consell Insular de Menorca segueix apostant per la conservació i manteniment de la xarxa viària de carreteres i camins.


Maó, 16 d’octubre de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS