Notícies i actualitat

El Consell crearà per primera vegada a Menorca un centre residencial per allotjar persones amb problemes conductuals greus

Data : 30/03/2015

ImatgeLa Conselleria de Benestar Social i Joventut crearà a Menorca per primera vegada un centre residencial per allotjar persones amb problemes conductuals greus a Bintalfa. Així ho ha explicat avui la titular d’aquest Departament, Aurora Herráiz amb el director insular d’Atenció a les Persones i Promoció de l’Autonomia Personal, Carlos Canes.
 
Aquest centre disposarà de set places, ampliables en un futur a 14, i s’aprofitarà una construcció pública ja existent devora les instal·lacions de Trepucó. Amb aquest nou equipament es podrà tractar a Menorca quatre persones que fins ara havien de ser ateses fora de l’Illa per no disposar-ne aquí d’aquesta infraestructura.
 
Cal recordar que a finals de l’any passat la Conselleria de Benestar Social i Joventut ja va obrir un centre de dia per a persones amb aquests tipus de trastorns, amb cinc places. Amb aquest nou es completarà l’atenció a aquest col·lectiu.
 
El projecte i les obres de rehabilitació tenen un cost aproximat de 350.000 euros que serà assumit per aquesta Conselleria. “Gràcies a que hem prioritzat al màxim els recursos disponibles, ara podem millorar l’atenció a la ciutadania oferint més qualitat”, explica Aurora Herráiz. L'objectiu és que aquest nou equipament pugui arribar en un futur a ser un centre d'atenció suprainsular.

Cal recordar que el centre de Trepucó atén persones amb discapacitats físiques i psíquiques greus i té una capacitat per a 22 places residencials, més 10 de Dia.
 
Maó, a 30 març 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS