Notícies i actualitat

Vint-i-cinc productors participen en sis tallers formatius per enfortir les seves habilitats comercials

Data : 04/10/2018

Aquest matí s’ha presentat el curs que es desenvoluparà durant els mesos d’octubre i novembre as Mercadal i on treballaran els àmbits de la comercialització, el màrqueting i la comunicació digital


Enfortir el teixit agroalimentari i emprenedor de l’illa ha estat un dels objectius principals que es va plantejar la Conselleria d’Ocupació i Promoció Econòmica del Consell Insular de Menorca amb el desenvolupament del pla estratègic del programa Made in Menorca. En aquest sentit, aquest migdia s’han presentat els sis seminaris empresarials que es portaran a terme durant els mesos d’octubre i novembre i que tindran lloc al Centre de Convencions d’Es Mercadal.

Hi participaran vint-i-cinc productors locals en un programa formatiu que va dirigit a la millora competitiva i professional del teixit agroalimentari i emprenedor de l’Illa. Tal i com ha explicat el Conseller Miquel Company durant la presentació, una de les assignatures pendents dels productors locals és precisament la millora de la comercialització i l’enfocament cap al consumidor, motiu pel qual es vol contribuir des de la seva Conselleria a reforçar aquests aspectes.

Company ha manifestat també sentir-se satisfet per la bona acollida dels seminaris plantejats ja que s’han ocupat totes les places disponibles i ha avançat la intenció de fer-ne una segona edició durant el primer trimestre de l’any si l’experiència és positiva. Per la seva part, el Director del Curs, el consultor empresarial Oriol Cesena, ha explicat el programa formatiu i ha detallat que els continguts dels sis seminaris, tractaran aspectes vinculats molt específicament a les vendes i al foment de l’experiència de compra del consumidor.

Tres blocs
Durant la presentació dels tallers formatius s’ha detallat que es tracta d’un programa pràctic i amè que pretén que tots els seus assistents coneguin els principals conceptes i eines per a l’enfortiment dels seus negocis. El contingut del programa previst està dividit en tres grans blocs que treballen els àmbits de la comercialització, el màrqueting i la comunicació digital.

Els primers seminaris volen posar en valor la importància del màrqueting i com aquest pot contribuir a generar un major valor en petites empreses i negocis, endinsant-se en com s’estructura un pla de màrqueting en un negoci i quines en son les principals estratègies.

Els segons aniran orientats a les eines de venda i servei comercial, exposant els principals conceptes de com s’ha de portar a terme un pla de serveis i de venda d’un petit negoci. El tercer gran bloc s’endinsa en les eines digitals gratuïtes que existeixen per promocionar negocis a internet amb l’estudi de la presència a web i xarxes socials en la visió de consumidor.

Finalment s’acabarà amb la realització d’un propi pla de màrqueting pels assistents. Pel que fa al format dels seminaris, seran impartits en horari de capvespre i tindran una durada de 4 hores cadascun d’ells. Tots els tallers compaginaran la part conceptual, amb l’exposició de casos pràctics reals. Els tallers també oferiran una part de debat entre i amb les persones que hi assisteixin.


Llistat de productors assistents

Vaca Menorquina
Isafrà Menorca
Productes ecológics es Capell de Ferro
Hort de Sant Patrici
Son Piris
Barbará Marqués, artesana bosses i complements
Flora Ritman, Artesana decoradora d'objectes
Paloma Abad, artesana accessoris cabell amb flors i tocats
Es Tudons
S'arangi
Es Caragol de Menorca
Mel i Units
Binissim
Grajes Caules
Torretrencadeta
S'Ullestrar
Atalis
Olis Morvedra
Xoriguer
Son Tema
Binillubet
CRDO


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS