Notícies i actualitat

El Grup de Radioaficionats de Menorca aconsegueix 14.560 contactes per donar suport a la Candidatura de Menorca Talaiòtica

Data : 01/10/2018

Fa poc més d'un any el Grup de Radioaficionats de Menorca, amb el suport del Consell Insular de Menorca, va iniciar una campanya per promocionar i difondre la Menorca Talaiòtica a través de l'establiment de contactes de ràdio des de trenta-dos jaciments talaiòtics de Menorca.

Al llarg d'aquests mesos, els dissabtes i diumenges matí han instal·lat un equip de ràdio i una antena portable a cada un dels poblats, per establir connexions amb radioaficionats de tot el món amb la seva base de Menorca, a través de diferents mètodes, telefonia, telegrafia o connexió digital.

En total s'han aconseguit realitzar 14.560 contactes bilaterals amb estacions de totes les províncies espanyoles, de 18 països europeus, 6 països africans, 3 països d'Àsia i 6 països del continent americà, amb una mitja de 455 contactes per activitat.

Els radioaficionats que han seguit aquesta iniciativa i han completat els trenta-dos jaciments rebran un diploma acreditatiu. En agraïment al suport del Consell Insular de Menorca, el Grup de Radioaficionats ha decidit atorgar-li el diploma honorífic amb el número 000, que ha recollit el conseller de cultura en un acte a la seu del Consell.

El conseller Miquel Àngel Maria ha agraït aquesta iniciativa que acosta la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial arreu del món a través d'una afició que, només a Espanya, practiquen més de 30.000 persones.

Juan Alberto Cardona, President del Grup de Radioaficionats de Menorca ha manifestat la seva satisfacció amb els resultats de l'activitat i ha confirmat que el diploma Menorca Talaiòtica continuarà actiu fins que es resolgui de forma positiva la candidatura de la Menorca Talaiòtica per la Unesco.


Maó, 1 d’octubre del 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS