Notícies i actualitat

El president del Consell de Menorca toca els problemes dels nitrats i el clavegueram a la primera Junta de Batles

Data : 20/07/2011

Encara que l’ordre del dia només preveia establir el calendari de reunions i el nomenament dels representants de les corporacions locals en
diversos organismes, el president del Consell de Menorca, Santiago Tadeo, ha volgut posar damunt la taula durant la primera junta de batles qüestions d’actualitat com són la presència de nitrats a l’aigua i la pròrroga a la llei que condiciona la concessió de llicències a la xarxa de sanejament a les urbanitzacions costaneres.

En aquesta junta s’ha acordat que aquestes reunions tindran lloc el primer dijous de cada mes a partir de les 12 hores.

A part del tema dels nitrats i del clavegueram, en el torn de precs i preguntes s’ha rallat també del concurs del subministrament elèctric, del que fa a la cooperació, esports i qüestions socials i culturals, així com també dels taxis i de les escoles de zero a tres anys.

El president del Consell ha qualificat aquesta primera junta de “profitosa” perquè “té l’objectiu d’abordar entre els diferents municipis totes aquelles qüestions que siguin beneficioses per als ciutadans de Menorca”.

Maó, 20 juliol 2011


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS