Notícies i actualitat

Ajuntament i Consell garanteixen el finançament de la UIMIR

Data : 27/03/2015

L'alcaldessa Águeda Reynés, el president del Consell insular Santiago Tadeo i la presidenta del Institut Menorquí d’Estudis (IME), Maria Nieves Baíllo, han signat aquest matí el conveni de col·laboració per a l'organització de la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei, que enguany arriba a la XIX edició. D'acord amb el conveni, l’IME assumeix l'organització i gestió de les activitats pròpies de la UIMIR, la qual cosa suposa responsabilitzar-se de l'organització tècnica dels cursos, seguiment i actualització de la web, contractació del professorat, la gestió administrativa, preparació material dels cursos i memòria dels resultats. L'Ajuntament compromet una aportació de fins a 35.000 euros i el Consell, 5.000 per sufragar les despeses d'organització i assegurar la viabilitat financera del projecte acadèmic.

La UIMIR va ser creada en 1996 per l'Ajuntament, el Consell, el Govern, la Universitat de Barcelona, la de les Illes Balears i la Jaume I de Castelló. En 2012 va rebre un nou impuls a través d'un nou acord marc entre les tres institucions, la Universitat de Barcelona, la UIB i l a Universitat Oberta de Catalunya, el relleu en la direcció acadèmica i la definició d'un nou format d'activitat que ha permès revitalitzar i complir els objectius formatius. 

L'alcaldessa ha destacat l'acord i el nou enfocament, “vital per a la recuperació de la UIMIR, que el curs passat va aconseguir ja una matrícula de 150 alumnes i que segueix sent una oferta interessant per a la ciutadania maonesa i menorquina”. En la mateixa línia s'ha expressat el president del Consell, qui “ha valorat la col·laboració institucional com a via eficaç per a programes com el de laUIMIR” i la presidenta del’IME, que és l'òrgan “que assumeix l'organització i gestió d'una eina educativa que està registrant bons resultats”.

Maó, 27 de març de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS