Notícies i actualitat

Conferència sobre darreres tendències a Internet i presentació de la plataforma de formació en línia Pla + TIC Menorca al Consell Insular

Data : 26/03/2015

El Consell Insular de Menorca prepara per a dilluns que ve, 30 de març, a les 19.00 h, una conferència sobre les darreres tendències d’Internet 2015 així com també la presentació de la plataforma de formació en línia Pla + TIC Menorca.

Ambdós esdeveniments, enquadrats en el programa de formació i assessorament en l’ús de les noves tecnologies i la gestió empresarial “Pla +TIC Menorca” per a l’any 2015, aniran a càrrec de l’expert Tirso Maldonado i estan adreçats a petites empreses, microempreses i autònoms.

El senyor Maldonado és graduat superior en Ciències amb doble especialitat en Finances i Màrqueting i màster en Informàtica de Gestió pel Bentley College (Boston). Des de 1995 s’ha involucrat en projectes relacionats amb Internet i els negocis en línia. Va participar en la primera bombolla tecnològica llançant una central de reserves als Estats Units, el primer servei de connexió gratuïta a Internet a Espanya i la primera franquícia en tecnologies de la informació. Actualment fa feina en el sector de la formació en línia amb Witcamp.

L’objectiu de la xerrada és que les empreses menorquines puguin acostar-se a noves estratègies i eines que els permetin millorar els seus resultats a Internet. Paraules com growth, hacking, la missatgeria instantània, el SEO vertical, el remàrqueting o la publicitat a les xarxes socials són algunes de les tendències que cal conèixer per obtenir bons resultats en línia.

La consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, manifesta que “la velocitat del canvi en el mercat a Internet força a revisar contínuament el Pla de màrqueting digital de les empreses si no volen deixar de ser competitives. Per això, és imprescindible que siguin conscients de la importància de la formació i que han de posar al dia les seves competències”.

Així doncs, posteriorment a la xerrada, es presentarà la plataforma de formació en línia Pla + TIC Menorca, un punt de formació continuada en línia d’aprenentatge col·laboratiu que impartiran diversos experts en turisme, fotografia i emprenedoria de Witcamp.

El Consell Insular de Menorca oferirà gratuïtament 10 cursos sobre noves tecnologies i gestió empresarial a través d’aquesta plataforma, que permetrà a cada professional formar-se al seu ritme i en les matèries que més li puguin interessar per tal de desenvolupar unes habilitats i uns coneixements en un espai breu de temps.

La consellera Pilar Pons “expressa la seva satisfacció per la represa de les accions formatives gratuïtes del Pla + TIC, que tan bona acollida van tenir l’any passat i que van suposar prop de 350 h de formació repartides en 129 sessions formatives, de les quals es van poder beneficiar unes 1.000 persones”.

Maó, 26 de març de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
formaciotic.cime.es/
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS