Notícies i actualitat

Promoció de Menorca a Göteborg

Data : 24/03/2015

La Conselleria de Turisme ha assistit aquest cap de setmana a la fira TUR de Göteborg per promocionar l'illa a Suècia. Aquesta és una de les trobades més importants en el mercat escandinau: l'any passat van assistir més de 55.000 persones entre professionals i particulars.

La Fundació Destí Menorca participa en aquesta fira amb un taulell dins de l'estand de Turespaña juntament amb les altres illes per donar a conèixer la destinació a un mercat emergent i d'un segment de renda mitjà-alt. Pel que fa a l'oferta de Menorca, els visitants que s'han acostat al taulell s'han interessat pel turisme natural i actiu, d'acord amb el que són les tendències del mercat nòrdic registrades els últims anys. L'any passat van arribar a Menorca 8.592 turistes procedents de Suècia, un mercat que havia baixat lleugerament tot i el creixement global del mercat nòrdic (al voltant del 15%).

Des de la Conselleria de Turisme s'ha apostat per la diversificació dels mercats emissors per explorar països emergents i evitar l'excessiva dependència. I de forma paral·lela es posa el focus sobre tots els reclams que ofereix l'illa, amb especial atenció a l'oferta nàutica, turisme actiu i de natura i cultural. Per aquests motius es destinen recursos a la captació de nous visitants com els nòrdics i es posa l'accent sobre els atractius que ofereix l'illa com a reclam de visitants.


Maó, 24 de març de 2.015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS