Notícies i actualitat

Consuma Naturalidad

Data : 24/03/2015

A les 20h del proper dimecres dia 25 de març, a la sala de reunions de l'Hostal Jeni, tindrà lloc la presentació de ConSuma Naturalidad, acte organitzat per la Fundació Félix Rodríguez de la Fuente, l’Associació de Ramaders de Vaca Menorquina i el Consell Insular de Menorca.
 
"ConSuma Naturalidad" és un projecte que posa en valor el consum i producció d'aliments mitjançant races de bestiar autòctones i varietats vegetals locals. Aquests tipus de producció d'aliments corresponen en gran mesura a sistemes agraris respectuosos amb el medi ambient, els quals afavoreixen la conservació de la fauna i flora silvestres. Per exemple, consumir formatge o carn de vedella menorquina és la millor forma de conservar aquesta raça i la seva biodiversitat, però a la vegada també s'ajuda a conservar un gran nombre d'aus protegides. 
 
"ConSuma Naturalidad" és una marca de garantia a la qual s'hi poden adherir les finques que acompleixin amb els requisits. Però també s'hi poden adherir les botigues, comercialitzadores, distribuïdores, restaurants i hotels que treballin amb aquests aliments. Es genera així economia en bé de la conservació de la biodiversitat silvestre i domèstica, mentre que els mencionats operadors o establiments se'n beneficien a nivell comunicatiu, promocional, etc.
 
En el marc d’aquest acte també es presentaran i signaran els respectius convenis entre la citada Fundació i l’Associació de Ramaders de Vaca Menorquina, la Cooperativa Verge del Toro i Embotits Raima. 

L’acte estarà presidit pel conseller d’Economia, Medi Ambient i Caça, Fernando Villalonga, i Odile Rodríguez  de la Fuente, filla de Félix Rodríguez de la Fuente, Vicepresidenta i Directora General de la Fundació que porta el seu nom. 

Per a més informació, podeu consultar la web http://consumanaturalidad.com, o contactar amb n'Alejandro Terriza de la Fundació (660293212 o consuma.marca@felixrodriguezdelafuente.com), i n'Agustí Mercadal de l'Associació de Vaca Menorquina (665514900 o vaca.menorca@gmail.com).


 Maó, 23 de març de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
www.consumanaturalidad.com
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS