Notícies i actualitat

EasyJet cobrirà la ruta hivernal amb Londres entre 2018 i 2021

Data : 26/09/2018

La companyia britànica ha guanyat el concurs convocat per la Fundació Foment del Turisme de Menorca i prestarà el servei de publicitat per reforçar la promoció de l’illa al Regne Unit durant les temporades d’hivern de 2018 a 2021 per un import de 450.000 euros.

L’aerolínia es compromet a operar la ruta Londres Gatwick – Menorca amb una freqüència mínima de dos vols setmanals i amb una oferta de 20.376 seients per temporada.

Maite Salord: “La connectivitat és un dels grans reptes que hem d’encarar per fer de Menorca una destinació competitiva. Amb aquesta iniciativa obrim un camí que estem convençuts que serà beneficiós per als interessos de tots els menorquins”.


EasyJet Airline serà la companyia aèria encarregada de cobrir la ruta hivernal entre Menorca i Londres a partir de l’1 de novembre i durant els propers tres anys. L’aerolínia britànica ha guanyat el concurs convocat per la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) i prestarà el servei de publicitat en aeronaus i suports promocionals per reforçar la imatge de Menorca al Regne Unit durant les temporades d’hivern de 2018 a 2021 per un import de 450.000 euros (IVA no inclòs), a raó de 150.000 euros per temporada.

La companyia amb seu a Luton, única empresa licitant, assumeix d’aquesta manera el compromís d’operar la ruta Londres Gatwick – Menorca amb una freqüència mínima de dos vols setmanals d’anada i dos de tornada entre l’1 de novembre i el 30 d’abril durant els propers tres anys. En total, habilitarà 20.376 seients per temporada, amb una mitjana de 162 places per vol al marge del reforçament que decideixi programar en determinats moments per cobrir la demanda.

Accions publicitàries i de màrqueting
El contracte, que s’ha signat avui a la seu del Consell de Menorca, inclou una sèrie d’obligacions per impulsar la promoció de l’illa al mercat britànic, considerat prioritari per als interessos de la indústria turística menorquina. Espais destacats setmanals a la homepage de la web, banners, continguts online de temàtiques específiques,
pàgina sobre la destinació feta a mida, newsletters, presència a xarxes socials i reportatges a la revista Traveller són algunes de les accions que assumirà easyJet, a més de la reserva de places d’avió gratuïtes per a la realització de press trips.

La recuperació d’una ruta necessària
Amb l’adjudicació d’aquest contracte, la FFTM resol un dels problemes de connectivitat més greus que ha viscut Menorca en els darrers temps: la pèrdua de la ruta d’hivern amb Londres a causa de la fallida de Monarch l’octubre de l’any 2017.

La ràpida resposta de l’administració pública, d’acord amb les associacions empresarials menorquines, va possibilitar que només quatre mesos després, el 6 de febrer del 2018, es recuperés la connexió de forma provisional amb la capital britànica i que un any després s’hagi garantit la prestació d’aquest servei durant els tres propers anys.

“Feim feina, i ho demostrem amb fets concrets, per millorar la connectivitat aèria de Menorca. D'aquesta en depèn el desenvolupament local i la prosperitat de Menorca. També, el dret de la mobilitat ha d’estar garantit per a la societat menorquina”.
Susana Mora
Presidenta del Consell de Menorca

“La connectivitat aèria és un dels grans reptes que hem d’encarar per fer de Menorca una destinació competitiva. Amb aquesta iniciativa obrim un camí que estem convençut que serà beneficiós per als interessos de tots els menorquins”.
Maite Salord
Vicepresidenta primera i consellera de Promoció Turística

“Aquest nou acord reafirma la nostra aposta pel creixement sostingut a Menorca i les Illes Balears, un mercat clau per a l’aerolínia a Espanya. Sempre estem analitzant noves oportunitats de negoci i apostant per més destinacions internacionals per oferir una major connectivitat. Aquesta nova ruta ens permetrà apropar els menorquins a una ciutat amb increïbles atractius turístics i grans centres de negoci”.

Javier Gándara
Director general d’easyJet per a Espanya

Maó, 26 de setembre del 2018.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS