Notícies i actualitat

Segona xerrada del cicle Una illa, una mar

Data : 25/09/2018

La primera xerrada inaugural d’aquest cicle va rebre gran participació amb més de 60 assistents

El proper dimecres dia 26 de setembre tindrà lloc al Museu de Menorca la segona xerrada d’aquest cicle <>. Comptarem amb experts i investigadors de la matèria com Pep Coll, responsable de les reserves marines a Balears i David Díaz, investigador del Centre Oceanogràfic de Balears. A més, també hi intervindran Irene Estaún, directora de Reserva de Biosfera de Menorca i Miquel Truyol, director Insular de Medi Rural i Marí. Aquests dos darrers ens parlaran del futur de la mar de Menorca centrant-se en la reserva marina del nord de Menorca, la futura reserva marina de l’illa de l’Aire i l’ampliació de la Reserva de Biosfera.

La primera xerrada va ser el passat 16 de setembre a Fornells, on es va abordar la temàtica de la importància de la posidònia des de diferents perspectives. Entre d’altres, hi va assistir Vicenç Vidal, conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern Balear. Aquest va parlar del decret de posidònia i del sistema de vigilància. La xerrada va omplir la sala i tots els assistents es van mostrar interessats en una temàtica que resulta polèmica i d’interès general. Després de les ponències es va obrir un espai per debat ple de mans alçades entre el públic.

L’objectiu d’aquest programa és tractar i debatre grans temes plantejats entorn a la conservació i l’explotació de la mar, partint de la difícil situació ecològica en què es troben avui dia els mars i oceans. Per això, en aquestes taules rodones es compta amb la visió i el coneixement de grans investigadors i especialistes en medi marí d’àmbit balear i també nacional.


Maó, 25 de setembre del 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS