Notícies i actualitat

Presentació dels resultats de la campanya d’analítiques de sòls

Data : 21/09/2018

El pròxim dilluns 24 de setembre tindrà lloc a la Cooperativa des Mercadal la presentació dels resultats de la campanya d’analítiques de sòls realitzada aquest estiu a una cinquantena de finques agrícoles de Menorca.

La campanya, realitzada per l’empresa Eurofins Ambiental SL, ha estat coordinada pel Centre de Capacitació i Experiències agràries del Consell Insular de Menorca (Sa Granja) i forma part de les accions a finançar dins el conveni que té l’Agència Reserva de Biosfera i la Conselleria de Presidència del Govern Balear per impulsar accions de sostenibilitat de la Reserva de Biosfera.

L’objectiu és que les explotacions agrícoles de Menorca disposin d’un major coneixement de l’estat dels sols agrícoles i puguin aplicar una fertilització més eficient pel rendiment dels cultius, més econòmics i es minimitzi la contaminació de l’aqüífer per nitrats d’origen agrícola.

A la xerrada s’explicaran els resultats globals de la campanya, tot i que els resultats particulars de cada finca mostrejada es donaran de forma personalitzada amb l’assessorament del personal tècnic de Sa Granja.


Maó, 21 de setembre del 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS