Notícies i actualitat

La FFTM vol fer de Menorca una destinació Cycling Friendly

Data : 20/09/2018

La Fundació Foment del Turisme de Menorca dóna un impuls a la creació de producte vinculat al segment del cicloturisme amb la signatura d’un contracte amb una empresa de reconeguda trajectòria en la implementació de serveis ciclistes en l’oferta hotelera. L’acord forma part de l’estratègia seguida per la FFTM perquè Menorca sigui reconeguda a nivell internacional com una destinació esportiva de primer nivell


La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha signat un contracte amb Cycling Friendly, empresa de reconeguda trajectòria en la implementació de serveis ciclistes en l’oferta hotelera, per fer créixer l’illa com a destinació cicloturística. L’acord, que suposa una despesa anual de 6.000 euros, preveu la realització de determinades tasques específiques que ajudin a aconseguir una millora integral de la xarxa d’infraestructures i de serveis de què disposa l’illa en el segment del cicloturisme i que en reforcin la promoció.

Concretament, Cycling Friendly es compromet a dissenyar la xarxa de rutes cicloturístiques de Menorca, i fer-ne un mapa detallat, a partir de la revisió i incorporació dels itineraris ja creats per la FFTM, del Camí de Cavalls i de noves propostes; realitzar els arxius GPX de totes les rutes i cedir-los a la FFTM; promocionar l’illa com a destinació cicloturística a les principals fires; i distingir-la amb el segell de qualitat propi.

Així mateix, l’acord incorpora una sèrie d’accions publicitàries assumides també per l’empresa i que consisteixen en la promoció de Menorca com a destinació per a amants del ciclisme a la web www.cycling-friendly.com, la creació d’una landing page específica amb informació detallada de les rutes, hotels, bars/restaurants i altres serveis adaptats amb què compta l’illa, la inclusió dels principals esdeveniments esportius dedicats al món de ciclisme que s’hi celebren anualment i la inserció del logotip de la FFTM en els materials que s’editin.

Objectiu: fer de Menorca una destinació esportiva
La contractació d’aquests serveis forma part de l’estratègia seguida per la FFTM perquè Menorca sigui reconeguda a nivell internacional com una destinació esportiva de primer nivell, tant pel que fa als recursos naturals i la xarxa d’infraestructures i serveis de què disposa com als esdeveniments que acull al llarg de l’any.

“Aquest acord servirà per reforçar el producte cicloturístic de l’illa en el marc de l’estratègia que estem seguint des de la FFTM per a posicionar-nos com a destinació esportiva. Sens dubte, es tracta d’una oferta que fa créixer Menorca en termes de qualitat i diferenciació ja que atreu un visitant interessat en la natura, amb un nivell adquisitiu alt i que viatja fora dels mesos de temporada alta”.

Maite Salord
Consellera de Promoció Turística

Presentació a ASHOME
En el marc d’aquesta estratègia, la FFTM va donar suport ahir a la presentació del projecte Cycling Friendly als membres de l’Associació Hotelera de Menorca (Ashome) que han mostrat interès en adaptar el seu allotjament a aquest tipus de demanda.

El responsable de l’empresa especialitzada en serveis ciclistes, Matías Ximelis, va explicar quina és la tasca a fer per adaptar els establiments hotelers i ser competitius en el segment del cicloturisme, quines accions promocionals es durien a terme per donar projecció a aquesta oferta i quins han estat els resultats obtinguts en altres destinacions que han fet aquesta aposta. La jornada també va comptar amb la participació d’un representant de Booking que va posar el focus en la comercialització d’aquest producte.

Maó, 20 de setembre de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS