Notícies i actualitat

L’Obra Social La Caixa i la Fundació per a persones amb Discapacitat de Menorca signen un conveni de suport al nou Servei de repartiment professional realitzat per treballadors amb discapacitat de l’illa de Menorca a través del CEO Lligall Art Gràfic

Data : 20/09/2018

Des d’aquest projecte es pretén aportar recursos de formació per a la millora de l’ocupabilitat i per donar suport al Centre Especial d’Ocupació Lligall Art Gràfic, per a la creació de nous llocs de treball i vinculat al seu nou local del carrer Mossen Salord i Farnés, n.º 33 de Ciutadella.

Amb aquest acord es pretén professionalitzar el servei de repartiment que de forma esporàdica s’està duent a terme des del CEO Lligall Art Gràfic, oferint un model d’entrega domiciliària més satisfactori, consolidant una línia de treball del taller de disseny i impressió gràfica i donant millors oportunitats d’inserció laboral a les persones amb discapacitat amb especials dificultats.

A l’efecte, es crearà un equip de treballadors repartidors per desenvolupar un servei de repartiment insular. S’ubicaran en dos punts d’atenció i de distribució, a Maó i a Ciutadella i s’integraran dins l’organigrama funcional de Lligall Art Gràfic.


Maó, 20 de setembre del 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS