Notícies i actualitat

Tècnics i representants de les diferents administracions ultimen els detalls del Segon Pla Insular de Drogodependències i altres Addiccions de Menorca

Data : 19/03/2015

Avui s'ha reunit la Comissió Insular de Drogodependències al Consell Insular de Menorca, en un acte organitzat per la Conselleria de Benestar Social i Joventut, amb l'objectiu d'ultimar els detalls del Segon Pla Insular de Drogodependències i altres Addiccions de Menorca.

Aquesta comissió està presidida per la consellera del departament, Aurora Herráiz, i compta amb l'assessorament de la directora insular d'Atenció a la Dona, Infància, Joventut i Immigració, Cristina Fernández; dels tècnics i els regidors de Serveis Socials municipals; de les ONG implicades en aquest tema, que són Càritas i Projecte Home; d'un representant de la Conselleria d'Educació del Govern balear; de la coordinadora del Pla Autonòmic de Drogodependències i altres Addiccions de la Conselleria de Sanitat; del director insular de l'Administració General de l'Estat a Menorca, Javier López Cerón, i de l'IB-Salut.

Els assistents s'han donat un termini de 10 dies per tornar-se a reunir i fer les aportacions tècniques necessàries a l'esborrany del pla. Una vegada presentades i consensuades, aquest document passarà a exposició pública i, si no s'hi presenten al·legacions, es podria aprovar en la sessió de Ple del mes de maig.

«Reiter que, per a un tema tan seriós com són les drogodependències, és necessari treballar en xarxa i dur a terme una tasca de coneixement dels serveis, entre les mateixes administracions i entitats socials implicades, per aprofitar sinergies d'una forma proactiva amb resultats positius cap a la societat», explica la consellera Herráiz.

Maó, 19 de març de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS