Notícies i actualitat

El Consell millora la dotació del conveni per a persones majors

Data : 17/03/2015

La Conselleria de Benestar Social i Joventut de Menorca destinarà un total de 110.000 euros a la Federació d'Associacions de Persones Majors de Menorca com a ajuda per al foment i la realització de programes i activitats per a aquest col·lectiu durant el present any. 

Aquest acord, aprovat per Consell Executiu, ha estat avui rubricat per la consellera responsable d'aquest departament, Aurora Herráiz, i pel president de la Federació, Pere Pons. També hi han estat presents altres membres d'aquesta entitat i el director insular d'Atenció a les Persones i Promoció de l'Autonomia Personal, Carles Canes.

El Consell Insular té sempre la voluntat de donar suport a les entitats sense ànim de lucre integrades per gent gran que fan activitats de caràcter sociocultural, promouen accions d'ajuda mútua i solidaritat, fomenten hàbits de vida saludables, donen suport en el procés d'envelliment i duen a terme programes i activitats de promoció de l'autonomia personal, prevenció de la dependència, oci i temps lliure. 

Cal recordar que la Federació d'Associacions de Persones Majors de Menorca és l'única que engloba associacions i clubs de persones majors de Menorca.  La consellera Herráiz ha volgut agrair l'aportació que fa a la societat menorquina la Federació d'Associacions de Persones Majors. «Les vostres activitats demostren que teniu inquietuds, que voleu seguir aprenent de la vida, que s'ha de compartir la vida i que sou una vàlvula d'oxigen per a moltes famílies».

La titular de Benestar Social i Joventut també ha destacat la capacitat de resiliència d'aquest col·lectiu, «que ha viscut situacions personals dures amb una postguerra, però que han sabut tirar endavant». De fet, Aurora Herráiz ha volgut agrair a aquest col·lectiu el «tarannà generós i comprensiu que ha mantingut sempre, relativitzant i posant en la seva justa mesura els problemes sorgits».

Per la seva part, el president de la Federació d'Associacions de Persones Majors de Menorca ha agraït la feina desenvolupada pel Consell Insular en favor d'aquest sector de la població.

Informam que en el mandat anterior aquesta partida era de 100.000 euros, quantitat que l'actual equip de govern insular es va veure obligat a reduir fins a 80.000 euros quan va prendre possessió del govern del Consell arran de la delicada situació econòmica amb què es va trobar.
Però ara, gràcies a la bona gestió econòmica que s'ha fet durant aquests quatre anys, s'ha pogut augmentar fins als 110.000 euros.

Maó, 17 de març de 2015 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS