Notícies i actualitat

Consell, Govern i ITV expliquen la conveniència d'emprar els tallers mecànics reglats

Data : 17/03/2015

El director general d'Indústria i Energia, Jaume Ochogavía; el cap del servei de la UDIT, ITV i Registre Industrial, Facundo Abramo; el conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre, i el responsable de l'empresa concessionària de la ITV a Menorca, Sebastià Garriga, han presentat avui, amb els representants dels tallers mecànics i dels concessionaris de cotxes, la nova campanya contra l'intrusisme en aquest sector que es preveu aplicar a partir del primer d'abril. Des d'ara, els vehicles que no hagin passat la inspecció tècnica del vehicle (ITV) per un defecte greu o molt greu, podran acudir als tallers homologats on, un cop esmenada l'avaria, se'ls lliurarà un certificat perquè quan tornin a fer la inspecció acreditin que el vehicle ha estat reparat per professionals del sector.

Un taller habilitat ha de tenir una placa que l'identifiqui com a tal a la façana de l'edifici, i ha de complir els requisits que marca el Reial decret 455/2010, de 16 d'abril, pel qual es regula l'activitat industrial i la prestació de servei en els tallers de reparació de vehicles automòbils, sobre equips i components.

Per tant, aquesta reunió s'ha convocat per conscienciar els usuaris de la importància d'acudir a tallers donats d'alta a Indústria; però no hi haurà cap tipus de sanció si no es disposa del certificat esmentat.

Cal dir que aquesta és una mesura que aplicarà la Conselleria d'Indústria i Energia del Govern balear amb l'objectiu final d'evitar accidents produïts per reparacions fetes a tallers no habilitats.

Maó, 17 de març de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS