Notícies i actualitat

El Servei de tutorització per a l'autoocupació del Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca amplia els seus serveis convertint-se en un punt PAE

Data : 12/09/2018

El Consell Insular de Menorca ha signat un conveni amb l'Administració General de l'Estat, a través del Ministerio de Economia, Indústria y Competitividad (Dirección general de Industria y de la Pequeña y Mediana Empresa) per acreditar-se com a Punt d'Atenció a l'Emprenedor integrat a la xarxa CIRCE.

Els Punts d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) s'encarreguen de facilitar la creació de noves empreses, l'inici efectiu de la seva activitat i el seu desenvolupament, a través de la prestació de serveis d'informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport en la recerca de finançament empresarial.

Els PAEs es recolzen en el CIRCE per a crear empreses. El CIRCE (Centro de Información y Red de Creación de Empresas) es un sistema d'informació que permet realitzar de forma telemàtica els tràmits de constitució i posada en marxa de determinades societats mercantils a Espanya, així com dels empresaris individuals (autònoms).

D'aquesta manera, el servei de tutorització per a l’autoocupació del Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports ofereix a l’emprenedor la possibilitat de simplificar en un únic tràmit administratiu la constitució de la seva empresa a través del Document Únic Electrònic (DUE).


Maó, 12 de setembre del 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS