Notícies i actualitat

Curs gratuït sobre competències digitals

Data : 12/09/2018

El proper 12 de novembre, el Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell de Menorca té previst començar l’especialitat formativa Eines web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d’empreses, finançada pel SOIB i que s’impartirà al CentreBit Menorca (Alaior) fins al 27 de febrer de 2019.

En la seva cinquena edició, el curs s’ha adreçat prioritàriament a persones ocupades (fixes discontínues en període d'inactivitat inclosos), però amb opció també per a persones desocupades (places limitades).

Segons Juan Diego Blanco, formador TIC i coordinador del curs, "el maneig de les anomenades eines web 2.0 no només millora el currículum sinó que el posa definitivament a l’alçada de les exigències professionals que demanda l’actual paradigma de la competència en el qual operen les empreses i els petits negocis".

La finalitat, per tant, d’aquesta proposta formativa és alinear les competències digitals dels perfils tècnics i directius de la nostra població activa amb les necessitats de les empreses i petits negocis que requereixin actualitzar la seva cadena de valor amb les noves tecnologies de la informació i comunicació.

L’especialitat formativa de 250 hores, de les quals 50 són tele formació, consta dels següents blocs de continguts: la societat de la informació (30h), gestió de projectes en xarxa (110h) i màrqueting, comunicació i comercialització online (110h).

Com a requisit d'accés, els alumnes han de tenir el títol d'ESO o equivalent i, el procés selectiu consistirà en una entrevista sobre competències digitals bàsiques.

Per a més informació, cal trucar al 971 35 62 46; o bé, adreçar-se a
gabriel.subirats@cime.es

Maó, 12 de setembre de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Més informació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS