Notícies i actualitat

El Consell aporta 30.000 euros per finançar els serveis d'informació juvenil i les activitats de dinamització d'aquest col·lectiu durant 2015

Data : 14/03/2015

La Conselleria de Benestar Social i Joventut de Menorca aportarà un total de 30.000 euros per finançar els serveis d'informació juvenil i les activitats de dinamització per aquest col·lectiu en el conjunt dels municipis de Menorca durant el present any. Així ho ha aprovat el Consell Executiu.

En aquest sentit, s'han aprovat les bases que regeixen la concessió d'ajuts per al finançament d'aquests serveis i, a la vegada, la convocatòria corresponent a 2015.

De fet, la partida per aquest concepte s’ha augmentat en 5.000 euros. I és que un dels objectius del Servei de Joventut del Consell és la promoció de les activitats dirigides als joves i organitzades pels diferents municipis. El termini per presentar sol·licituds a la present convocatòria és de 30 dies naturals comptats a partir de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, fet que va tenir lloc aquest dijous 12 de març.

«L’ajut a tot allò que sigui en benefici de la joventut, i en aquest cas per un oci saludable, ha de ser una política prioritària per al Consell Insular», explica la consellera responsable d'aquest departament, Aurora Herráiz.

Maó, 14 de març de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS