Notícies i actualitat

340.00 euros per a la promoció i suport al sector industrial de Menorca: calçat i bijuteria

Data : 13/03/2015

El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo; el conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça, Fernando Vilallonga; el president de l'Associació de Calçat de Menorca, Juan Carlos Fernández, i el president de Sebime & Eurobijoux, José Moreno, han presentat el Pla de promoció i suport al sector industrial, dotat amb una quantitat de 340.000 euros i que enguany ja compleix el tercer any de vigència.

El Pla preveu tres grans accions de promoció i presència a fires: la primera acció és la signatura d'un conveni amb l'Associació de Calçat de Menorca per import de 70.000 euros i la segona acció la signatura d'un segon conveni amb l’Associació de Bijuters de Menorca Sebime per import de 70.000 euros.

Aquests dos convenis serviran per desenvolupar accions conjuntes destinades a tenir presència en premsa especialitzada, màrqueting en línia, organització i coordinació de les activitats a fires i, finalment i en el cas de l'Associació de Calçat de Menorca, en una promoció especifica per a l’avarca de Menorca.

La tercera acció per a aquest any 2015 és una línia d'assistència a fires destinada a les empreses, que comptarà amb una dotació de 200.000 euros, 100.000 euros per al sector del calçat i 100.000 euros per al sector de la bijuteria, en forma de borses de viatge segons la seva destinació: Espanya, Europa i internacional.

D'aquesta darrera acció se'n podran beneficiar 44 empreses que tenen previst assistir a fires nacionals i internacionals, en més de 17 destinacions de tot el món: Madrid, Barcelona, París, Milà, Berlín, Düsseldorf, Miami, Nova York, Las Vegas, Tòquio, Hong Kong, Xangai, Copenhaguen, Florència, Atlanta, Bèlgica i Seül.

El president Santiago Tadeo destaca la importància de fer costat al sector industrial pel retorn productiu que açò suposa per a Menorca i perquè ajuda a diversificar l'economia insular.

L'objectiu principal d'aquest pla és estimular la comercialització i l'augment de vendes en un sector del qual depenen 44 empreses amb un total de 1.395 treballadors, una facturació de més de 90 milions d'euros i unes exportacions que ronden els 45 milions.

Per la seva banda, el conseller Fernando Vilallonga recorda que l'objectiu d'aquest pla és doble: d'una banda es pretén assegurar la presència de les nostres empreses en les millors i més reconegudes fires internacionals i d'altra banda seguir avançant en la dinamització de l'economia i la senda alcista de les exportacions, així com consolidar i augmentar les vendes.

Maó, 13 de març de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS