Notícies i actualitat

Aposta per fer de Menorca una destinació cosmopolita

Data : 30/08/2018

Turespaña, la Fundació Foment del Turisme de Menorca i l’Associació Hotelera de Menorca signen un protocol per captar un segment estratègic que contribueix a la desestacionalització i la millora de la rendibilitat i que reforça la qualitat i la sostenibilitat de la destinació.

Turespaña, la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) i l’Associació Hotelera de Menorca (Ashome) han signat avui a la seu del Consell Insular de Menorca a Maó un protocol de col·laboració per posicionar l’illa com a destinació de turisme cosmopolita. Administracions i hotelers escenifiquen d’aquesta manera la missió compartida de captar un segment estratègic que contribueix a la desestacionalització i la millora de la rendibilitat i que reforça la qualitat i la sostenibilitat de la destinació.

La secretària d’Estat de Turisme i presidenta de Turespaña, Isabel Maria Oliver; la vicepresidenta primera i consellera de Cooperació Local i Promoció Turística i vicepresidenta de la FFTM, Maite Salord; i el president de l’Ashome, Luis Pablo Casals, han signat avui el protocol que implica el suport de Turespaña, en l’exercici de les competències que té atribuïdes en matèria de promoció turística a l’exterior, perquè Menorca esdevingui una destinació del turisme cosmopolita.

El turisme cosmopolita, segment prioritari
L’actual Pla Estratègic de Màrqueting de Turespaña 2018-2020 identifica un segment de demanda denominat “cosmopolita” i caracteritzat per la seva alta rendibilitat. I és que el perfil del turista cosmopolita es caracteritza pel seu gust per les compres, especialment de producte local, la gastronomia, l’art i la cultura.

Per captar aquest segment considerat prioritari, Turespaña desenvolupa un programa d’accions de màrqueting turístic que permet millorar-ne el posicionament de les destinacions espanyoles als mercats internacionals. Així, en virtut del protocol signat avui, facilitarà a la FFTM la informació més rellevant sobre els mercats turístics emissors per a la captació del denominat segment cosmopolita, així com les accions que planteja realitzar en els mateixos i que tenguin impacte directe en la destinació Menorca.

Maó, 30 d’agost del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS