Notícies i actualitat

La Comissió Mixta de transferències Govern-Consells aprova elevar la proposta de traspàs del Llatzeret al Consell de Govern

Data : 12/03/2015

ImatgeLa Comissió Mixta de transferències Govern-Consells insulars per al traspàs de funcions i serveis, ha acordat avui en sessió plenària elevar la proposta de traspàs del Llatzeret de Maó-Mahón al Consell de Govern, un cop aprovades per unanimitat les condicions del traspàs de l'immoble per part del Consell de Menorca.

El vicepresident i conseller de Presidència, Antonio Gómez, ha afirmat que “es tracta d'un dia històric. Hem aconseguit el traspàs del Llatzeret, un procés en què venim treballant des de l'inici de la legislatura. Estem tots d'enhorabona i en aquests moments només queda la darrera passa que serà l'acord del Consell de Govern".

Per part seva, el president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, ha subratllat que “El consell de Menorca va aprovar per unanimitat l'acceptació del traspàs. A partir de dia 1 d'abril serà una realitat que el Llatzeret serà de Menorca i que tots els menorquins ho puguin aprofitar, i que es converteixi en un lloc de referència a nivell nacional i internacional en temes de formació, coneixement, cultura i també turístic”.

A la sessió també han assistit, entre d'altres, el conseller d'Hisenda i Pressuposts, José Vicente Marí; el conseller de Turisme i Esports, Jaime Martínez; el director general de Relacions Institucionals i Acció Exterior, César Pacheco; el director general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis, Antoni Mesquida, i la directora general de Medi Rural i Marí, Margaret Mercadal. Per part del Consell Insular de Menorca han participat el president, Santiago Tadeo, i la vicepresidenta, Pilar Pons.

Maó, 12 de març de 2015


 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS