Notícies i actualitat

El Consell aporta 8.000 euros per fomentar la formació, promoció i comercialització de l'artesania menorquina

Data : 10/03/2015

El Departament d'Economia, Medi Ambient i Caça aporta un total de 8.000 euros per ajudar a fomentar les tasques de formació, promoció i comercialització de l'artesania menorquina durant l'any 2015. Així ho ha aprovat per Consell Executiu.

Concretament, el departament que dirigeix Fernando Villalonga dóna 4.000 euros a l'Associació d'Empreses d’Artesania de Menorca (Arteme) en virtut d'un conveni de col·laboració amb aquesta entitat, fundada l'any 1981 i integrada a la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Menorca (Pime).

Arteme aglutina tallers artesans d'especialitats d'alimentació, calçat, ceràmica, joieria, llenya, pedra picada o metall. A part de difondre i fer costat a la cultura tradicional de l'artesania de Menorca, aquesta entitat també és capaç d'adaptar-se als nous temps.

El Consell Insular també assigna la mateixa quantitat a Entremans, ens que també defensa i promou l'artesania de Menorca i que està formada per 25 artesans.

Ambdues associacions van col·laborar en la creació del Centre d'Artesania de Menorca. “El nostre objectiu com a Administració pública és donar suport a un sector important per a l'economia de Menorca i que també actua com a atractiu turístic”, explica el conseller Villalonga.

Maó, 10 de març de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS