Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca inicia la campanya de promoció a França

Data : 27/02/2015

La Conselleria de Turisme iniciarà de forma imminent la campanya de promoció de Menorca a França, un mercat que considera preferent després d'un increment en 2014 superior al 300% en el desplaçament de turistes gals respecte a 2013. La principal novetat és que l'operativitat de París, Tolosa, Lyon i Nantes amb Menorca s'iniciarà ben aviat, el 18 d'abril i conclourà el 3 d'octubre.

Segons la consellera de Turisme, el Sr. Salomé Cabrera, "França és un dels mercats que millor es va comportar la temporada passada, ja que si el 2013 van arribar al voltant de 3.000 passatgers a l'illa, el 2014 van aterrar prop de 20.000. Per aquest motiu, hem optat aquest any per reforçar la campanya de promoció en aquest país per tal d'augmentar encara més l'arribada de turistes gals ". La responsable de turisme del Consell Insular ha afegit que "les previsions que tenim en aquest moment milloren la temporada passada. La temporada passada, objectiu era penetrar al mercat francès i vist la manera com es va comportar, pretenem consolidar el 2015".

Fundació Destí treballarà per donar suport a la comercialització de Menorca des de Nantes, a través d'incentius per visitar la web de l'agència Pleint Vent i la web de reserves. La campanya estarà dirigida preferentment a un públic de més de 35 anys ia professionals del turisme. Les accions del Consell per promocionar Menorca a s'iniciaran al març. Menorca figurarà en els autobusos de Nantes i de 22 municipis confrontants amb el que donarà abast a 552.000 habitants. La campanya inclou insercions publicitàries en premsa, negociades al costat de la inclusió de tres reportatges de l'illa en cada un d'aquests mitjans: 20 MINUTES, amb un abast de 175.000 lectors i una tirada de 29.500 exemplars; OUEST FRANCE, 31.900 exemplars i 119.000 lectors; PRESSE Océan, 125.000 exemplars i 417.000 lectors. De la mateixa manera, s'inclouran espots en ràdios amb gran cobertura a la zona de Nantes. La campanya en aquesta ciutat francesa es completarà amb displays en aparadors, així com amb l'edició de fullets per repartir, un mailing a públic final i un 'famtrip' a Menorca per a 50 agents de viatge.

La Conselleria de Turisme també inserir espots de televisió de 10 i 20 segons en TF 1, la cadena de major quota de pantalla de França. També repartirà roll-ups i cartelleria en les 257 agències de TUI France al seu territori, una campanya que es desenvoluparà durant el mes d'abril. Amb Marmara s'inserirà un pre-home (anunci on line) al web de la companyia amb un milió de visites al mes. A més, de forma general, s'editarà una newsletter adreçada a 5.500 agències de tot França. Finalment, sota el suport de Minube França s'emprendrà una acció destinada a bloggers gals a fi de que parlin del producte menorquí en les seves xarxes socials, amb vídeos i 'posts' de Menorca confeccionats pels bloggers.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS