Notícies i actualitat

El Consell augmenta la seva col·laboració amb Creu Roja per donar cobertura a l’esport en edat escolar i a altres esdeveniments esportius

Data : 28/02/2015

El Consell Insular renova el seu acord de col·laboració amb Creu Roja Menorca perquè presti servei de prevenció i atenció a les activitats esportives en edat escolar i a altres esdeveniments esportius durant l’any 2015. Així ho han firmat el conseller de Cooperació, Esports i Habitatge, Juanjo Pons, i el representant d’aquesta entitat sense ànim de lucre, Sebastià Ametller.

Segons aquest acord, el Departament de Cooperació, Esports i Habitatge aporta 5.000 euros perquè Creu Roja doni cobertura de primers auxilis als esdeveniments esportius mitjançant una ambulància de suport vital bàsic amb dotació completa —conductor BTP i ATTS— i una altra de suport vital avançat amb metge, infermer/a, conductor i tècnic de Creu Roja.

La col·laboració d’aquesta conselleria amb Creu Roja passa de 3.500 a 5.000 euros, tenint en compte l’increment de l’activitat esportiva que es desenvolupa a Menorca en totes les categories actualment.

«La societat va prenent consciència de la importància en termes de salut i de benestar en general que suposa practicar esport, i per aquesta raó, des del Consell Insular, volem donar-hi cobertura», explica el conseller Juanjo Pons.

De fet, el conseller Juanjo Pons destaca que «és fonamental garantir la seguretat del més petits quan practiquen esport». A més, «si ells i les seves famílies comproven que poden fer-ho en un ambient controlat, s’animaran encara més a fer esport al llarg de la seva vida, que és el que tots pretenem», afegeix el titular de Cooperació, Esports i Habitatge.

Maó, 28 de febrer de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS