Notícies i actualitat

El Consell i el Govern signen un acord per a la redacció del Pla d'Intervenció en Àmbits Turístics de Menorca

Data : 24/02/2015

El president del Consell, Santiago Tadeo, i el conseller de Turisme i Esports, Jaime Martínez, han signat aquest dimarts l'acord de col·laboració entre la institució menorquina i l'Agència de Turisme de les Illes Balears per a la redacció del PIAT, el Pla d'Intervenció en Àmbits Turístics de Menorca.
Mitjançant aquest acord signat avui s'articula la col·laboració entre ambdues institucions per a la redacció d'aquest pla, tal com indica la Llei de Turisme de 2012.

El Pla d'Intervenció en Àmbits Turístics a l'illa de Menorca persegueix, inicialment, els objectius generals següents:

- Informació i anàlisi inicials de cada zona: per cada zona es realitzarà un estudi d'informació i anàlisi que contingui informació referent a les places turístiques, les places no turístiques, la prognosi de la població, la situació urbanística vigent, les infraestructures existents, platges , equipaments i serveis, i la interacció amb el medi ambient.

- Una anàlisi de l'evolució i creixement de les zones.

- D'acord amb la informació dels anteriors apartats es realitzarà un diagnòstic de les zones, amb les necessitats i programa d'actuació.

Proposta d'ordenació de les zones, sense perjudici del que es consideri procedent des d'altres visions competencials vinculants: costes, aviació civil, recursos hídrics, carreteres, medi ambient, emergències, etc ... és a dir, desenvolupant tot el procés d'un planejament sectorial.

- I, finalment, una avaluació dels efectes sobre el medi ambient de les propostes d'ordenació, en vistes a la tramitació d'una Avaluació ambiental estratègica de la Llei 11/200.

Maó, 24 febrer 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS