Notícies i actualitat

El Consell destina 110.000 euros per col·laborar amb la Federació d'Associacions de Persones Majors de Menorca

Data : 23/02/2015

La Conselleria de Benestar Social i Joventut de Menorca destinarà un total de 110.000 euros a la Federació d'Associacions de Persones Majors de Menorca com a ajuda per al foment i realització de programes i activitats per aquest col·lectiu durant el present any.

Aquest acord, plasmat en un conveni de col·laboració entre el Consell Insular i aquesta entitat, ha estat aprovat per Consell Executiu.

En aquest sentit, el Consell Insular té sempre la voluntat de donar suport a les entitats sense ànim de lucre integrades per gent gran que realitzen activitats de caràcter sociocultural, promouen accions d'ajuda mútua i solidaritat, fomenten hàbits de vida saludables, donen suport en el procés d'envelliment i duen a terme programes i activitats de promoció de l'autonomia personal, prevenció de la dependència, oci i temps lliure.

Cal recordar que la Federació d'Associacions de Persones Majors de Menorca és la única que engloba associacions i clubs de persones majors de Menorca.

“Qualsevol societat que vol progressar té cura i aprèn de les ensenyances dels seus majors”, explica la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz.

Informam que a l'anterior mandat aquesta partida era de 100.000 euros, quantitat que l'actual equip de govern insular es va veure obligat a reduir fins a 80.000 euros quan va prendre possessió de govern per la delicada situació econòmica amb la que es va trobar. Però que ara i gràcies a la bona gestió econòmica que s'ha fet durant aquests anys, s'ha pogut augmentar fins els 110.000 euros.


Maó, 23 de febrer de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS