Notícies i actualitat

Contractació de 26 persones a través del programa d’ocupació SOIB Visibles

Data : 31/07/2018

Seguint amb la línia que varem encetar a principi de legislatura i en concordança amb la nostra aposta clara i decidida per tal que el treball i la formació siguin una prioritat en les polítiques que es desenvolupen des de l'administració pública, el Consell Insular de Menorca continua treballant per a l'ocupació.

En aquest sentit, el Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports ha estat l'encarregat de liderar la potenciació de les polítiques en matèria d'ocupació que desenvolupa el Consell Insular de Menorca amb la contractació de 26 persones (3 auxiliars cuidadors, 5 peons forestals, 4 peons de jardineria, 8 peons de manteniment, 1 auxiliar administratiu, 1 bugader, 2 netejadors i 2 auxiliars de cuina) en el marc del programa públic d'Ocupació del SOIB anomenat VISIBLES 2018.

Aquest programa té com a objectiu la contractació de persones treballadores desocupades majors de 35 anys, en situació d'atur de llarga durada i preferentment sense prestacions o subsidi d'atur, per executar obres o serveis d'interès general i social, en el marc de la col·laboració amb els ens locals i també amb les entitats que en depenen o que hi estan vinculades. Així, mateix, dins aquest programa s'incloïa una segona línia en la que es donava prioritat a la contractació de dones. Amb tal finalitat, el Servei d'Ocupació de les Illes Balears finança els costs salarials totals (amb un límit de 1.800€), inclosa la cotització empresarial a la Seguretat Social, d'aquestes contractacions, les quals tenen una durada de sis mesos.

Així, per a aquestes contractacions, el Consell Insular de Menorca ha rebut un total de 278.858,80 €, corresponents a les 9 obres i serveis sol·licitades al SOIB dins la convocatòria SOIB VISIBLES 2018, finançades pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, les 5 darreres de les quals corresponen a la ja esmentada línia enfocada a la reinserció de la dona en el mercat laboral.

Relació d'obres i serveis sol·licitats i concedits:

1. Atenció sociosanitària a usuaris en siutació de dependència en centres residencials, que implica la contractació de 3 auxiliars cuidadors/es que desenvoluparan la seva feina en el departament de Benestar Social i Família.

2. Conservació, rehabilitació i manteniment del recinte del Llatzeret, que implica la contractació 2 peons de jardineria i 1 de manteniment que desenvoluparan la seva feina en el departament de Cooperació Local i Promoció Turística.

3. Manteniment i rehabilitació d’edificacions propietat del CIM i revalorització d’espais públics mitjançant la reparació i manteniment d’espais i la conservació d’espais forestals, millorant el serveis supramunicipals, que implica la contractació de 2 peons de jardineria i 2 de manteniment que desenvoluparan la seva feina en els departaments de Cooperació Local i Promoció Turística i Serveis Generals, Participació i Habitatge .

4. Suports i gestió administrativa del projecte, que implica la contractació d'1 auxiliar administratiu/va que desenvoluparà la seva feina en Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports.

5. Millora dels processos de bugaderia als centres residencials, que implica la contractació d’1 bugader/a que desenvoluparan la seva feina en el Departament de Benestar Social i Família.

6. Atenció sociosanitària a usuaris en situació de dependència en centres residencials, que implica la contractació de 2 auxiliars de cuina que desenvoluparan la seva feina en Departament Benestar Social i Família.

7. Neteja i manteniment de les edificacions i jardins del recinte del Llatzeret, que implica la contractació de 2 netejadors/es que desenvoluparan la seva feina en Departament Cooperació Local i Promoció Turística.

8. Adequació espais naturals, que implica la contractació de 5 peons forestals que desenvoluparan la seva feina en Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera.

9. Adequació de jaciments arqueològics a la visita turística, que implica la contractació de 5 peons que desenvoluparan la seva feina en Departament de Cultura i Educació.


Maó, 31 de juliol del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS