Notícies i actualitat

El Consell Insular organitza un concert per a la presentació de l’adquisició pública de Son Catlar

Data : 31/07/2018

EL CONSELL INSULAR ORGANITZA UN CONCERT PER A LA PRESENTACIÓ DE L’ADQUISICIÓ PÚBLICA DE SON CATLAR

Serà el 31 d’agost, a càrrec d’una banda de música especialment formada per aquesta ocasió, en la qual hi participen joves músics de totes les bandes de Menorca dirigits per Jordi Orell

El Departament de Cultura vol celebrar l’adquisició pública del talaiot de Son Catlar amb un esdeveniment especial que reunirà alguns dels joves músics més prometedors de les sis bandes de música que actualment hi ha a Menorca: les de Ciutadella, Ferreries, Es Mercadal, Es Migjorn, Alaior i Maó.

La direcció musical anirà a càrrec del jove director menorquí Jordi Orell Villalonga, titulat superior en composició per l’ESMUC. Aquest projecte, de fet, va arrencar l’any passat, quan s’havia d’oferir un concert al Llatzeret, però per causes meteorològiques es va haver de suspendre.

Pel conseller de cultura, Miquel Àngel Maria, aquest esdeveniment pretén, d’una banda, celebrar amb la ciutadania l’adquisició pública d’aquest poblat talaiòtic tan especial, únic en les seves característiques. I d’altra banda, vol ser l’inici del procés de socialització d’aquest jaciment, que a partir d’ara ha d’acollir activitats culturals diverses per a tots els públics, ja siguin organitzades per les institucions o per les associacions i entitats culturals menorquines.

L’esdeveniment inclou la possibilitat de fer una visita guiada a càrrec dels experts que han investigat aquest jaciment: els arqueòlegs menorquins Joan C. de Nicolás i Maria José León, i els membres de l’equip del Projecte Modular de la Universitat d’Alacant Fernando Prados i Helena Jiménez, que es desplacen expressament a Menorca per participar en aquest acte.

Els assistents a l’esdeveniment rebran un fulletó que explica les principals característiques del poblat de Son Catlar, la seva importància per al coneixement de la prehistòria menorquina, un plànol amb els elements més destacats del poblat, i el programa del concert.

En previsió d’una alta afluència de públic i donades les dimensions de l’aparcament de Son Catlar, l’accés del públic es farà únicament en autobusos, posats expressament per a l’esdeveniment i que sortiran de la via perimetral de Ciutadella (davant el cementeri vell). No es podrà obtenir l’entrada a la parada del bus, s’ha d’adquirir anticipada.

Hi ha dues modalitats d’entrada: una, que inclou l’autocar d’anada i tornada, la visita guiada i el concert, té un preu de 6€. Si només es vol assistir al concert, el preu de l’autocar més el concert és de 5€.

Les entrades es poden adquirir online a partir de dia 1 d’agost, al web www.nanventura.es, o físicament els dies 8 i 22 d’agost, de 12:00 a 13:00 h. a la seu del Consell Insular a Maó (Plaça Biosfera), i els dies 14 i 28 d’agost, de 12:00 a 13:00 h. a la Casa de Cultura de Ciutadella.

L’organització recomana dur un bon calçat i provisió d’aigua per a consum personal.

En cas de pluja, el concert es traslladarà a la Sala Multifuncional de Ciutadella. Si es fes aquest canvi, se n’informarà el dia abans per les xarxes socials.

Maó, 31 de juliol


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS