Notícies i actualitat

El Consell posar en marxa un curs sobre NNTT aplicades a la gestió i comercialització d'empreses adreçat prioritàriament a persones desocupades

Data : 18/02/2015

La Conselleria de Serveis Generals, Treball i Innovació, posarà en marxa a partir del proper mes un curs sobre NNTT aplicades a la gestió i comercialització d'empreses i que està adreçat prioritàriament a persones desocupades en situació de demanda de feina, amb coneixements d'ofimàtica i internet a nivell d'usuari i amb interès per desenvolupar tasques de gestió i comercialització d'empreses.

La titular d'aquest departament, la consellera Pilar Pons, explica que També hi poden accedir persones ocupades, si bé en aquest cas les places són limitades (màxim 20%).

Aquest curs, titulat Eines web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d'empreses, està estructurat en tres blocs diferenciats:

- La societat de la informació, la societat del coneixement, la societat xarxa i l'empresa xarxa (30h).
- De la idea al projecte. Gestió de projectes en xarxa (110h).
- Màrqueting, comunicació i comercialització en línia (110h).

El curs, per tant, està dotat amb 250 hores, de les quals 200 són presencials i la resta online. Està previst que comenci el 9 de març i que acabi el 21 de maig d'enguany, amb classes a la seu del Consell Insular de Maó -plaça Biosfera- des de les 16:00 fins les 20:00 hores.

Com a requisit d'accés, els alumnes han de tenir el títol d'ESO o bé superar una prova específica de competències clau. Per a la selecció es farà una prova pràctica de coneixements d'ofimàtica i internet, a més d'una entrevista.

Per a informació i inscripció, les persones interessades es poden adreçar a l'àrea de Formació del CIM o al servei d'orientació del SOIB. De fet, tindran prioritat les sol·licituds que arribin derivades del SOIB (cal demanar cita prèvia): - SOIB Maó. Plaza Miranda, s/n. Tel. 971.78.73.40    -SOIB Ciutadella. C/ Sant Antoni Maria Claret, 70. Tel. 971.38.59.14

La consellera Pilar Pons Faner manifesta la seva “satisfacció” pel proper inici d'aquest curs, “ja que segueix la línia del Pla + Tic Menorca de voler continuar amb la formació relacionada amb les noves tecnologies. A més, és la primera vegada que s'impartirà a Menorca aquesta formació, ja que es tracta d'una especialitat formativa de recent creació i incorporació al catàleg del SOIB”.

Maó, 18 de febrer de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS