Notícies i actualitat

La Fundació de Discapacitats posarà en marxa una Unitat de Respir Residencial

Data : 30/07/2018

El Conseller de Territori, Energia i Mobilitat del Govern Balear, Marc Pons, i la Presidenta de la Fundació per a Persones amb discapacitat, Susana Mora, han signat aquest dissabte un conveni de cessió d’un habitatge de l’IBAVI al municipi des Mercadal.

L’habitatge formarà part del programa d’Unitat de Respir Familiar. D’aquesta manera, es comptarà per primera vegada a Menorca amb un dispositiu d’ús exclusiu. Aquest és el primer servei que la Fundació posarà en marxa en aquesta localitat.

Condicions de l’acord IBAVI-FUNDACIÓ

• La vigència d’aquest conveni és de quatre anys. Aquests es compten a partir de la signatura i s’ha d’entendre prorrogat per anualitats fins a un màxim de quatre anys addicionals.
• En concepte de contraprestació per la cessió de la gestió i l’administració de l’habitatge referit anteriorment, la Fundació per a persones amb discapacitat de Menorca ha de satisfer mensualment a l’IBAVI la quantitat de 148,07 € (cent quaranta-vuit amb set cèntims d’euro) per l’habitatge, imposts i despeses.
• La Fundació per a persones amb discapacitat de Menorca ha de destinar l’habitatge objecte de cessió únicament i exclusivament a la finalitat pactada.

Nou servei residencial:
Aquest servei, que serà la primera llar de Menorca destinada única i exclusivament a aquesta finalitat, pretén oferir un suport que permeti mantenir i/o millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i les seves famílies.
El Servei d’Unitat de Respir Familiar de Fundació, ofereix les següents modalitats:
- Suport Familiar. Estades curtes, cangurs.
- Acompanyament diürn.
- Estades residencials.
- Suport a Centres de RESPIR residencial / saturats.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS