Notícies i actualitat

El Consell estalviarà enguany 138.890 euros en interessos gràcies a la flexibilització en la devolució del préstec que ofereix l’Administració central

Data : 15/02/2015

El Consell Insular estalviarà enguany un total de 138.890 euros en interessos gràcies a la flexibilització en la devolució del préstec que facilita l’Administració central. La consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, portarà al Ple de febrer, que tindrà lloc dilluns dia 16, una proposta per acollir-se al Reial decret llei 17/2014, de 26 de desembre, que aprovà l'Estat.

Aquest reial decret permet flexibilitzar i millorar les condicions de reintegrament dels préstecs que es varen contractar en el marc del mecanisme del Pla de Pagament de Proveïdors el 2012. Això suposa, per al Consell Insular de Menorca, un estalvi en interessos de 138.890 euros, ja que per al 2015 el tipus d'interès serà 0.

Igualment es flexibilitza el termini de reintegrament i es permet ajornar un any l'amortització del capital previst per al 2015. Aquesta mesura suposa que el Consell de Menorca podrà reintegrar un any més tard l'amortització de capital prevista i pressupostada per al 2015 per un import de 482.346 euros.

La consellera Pilar Pons valora molt positivament aquesta mesura, ja que «totes les mesures encaminades a aconseguir estalvis en interessos ens donen més marge de maniobra per poder disposar dels recursos i flexibilitat per atendre necessitats més prioritàries».
 
Maó, 15 de febrer de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS