Notícies i actualitat

La Comissió Mixta de Transferències Govern-consells insulars aprova el text definitiu per al traspàs del Llatzeret de Maó

Data : 12/02/2015

El conseller de Turisme i Esports, Jaime Martínez, i la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Núria Riera, han participat avui matí a una nova reunió de la Comissió Mixta de Transferències Govern-consells insulars. La trobada també ha comptat amb la presència del president i de la vicepresidenta del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo i Pilar Pons, i del president del Consell Insular de Formentera, Jaume Ferrer.

Durant la trobada s'ha aprovat la proposta de text articulat definitiu de traspàs al Consell Insular de Menorca de les funcions i els serveis que exerceix l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en matèria de promoció turística corresponents al Llatzeret de Maó. Es tracta d'un dels darrers passos administratius per poder fer efectiu el traspàs, que es preveu que serà l’1 d'abril vinent.

El conseller de Turisme i Esports, Jaime Martínez, ha qualificat l'aprovació del text com a "molt important" tot destacant que “era un compromís del Govern i del Ministeri” i ha valorat com a “fet històric que el Llatzeret de Maó pugui ser gestionat pel Consell Insular de Menorca, amb una dotació de 600.000 euros per part del Govern a través de la Llei de finançament i de 450.000 euros del Ministeri”. Martínez ha incidit que "es tracta d'un lloc històric i amb un potencial molt important”.
Per part seva, el president del Consell de Menorca, Santiago Tadeo, ha explicat que el seu desig és “convertir-lo en un centre de coneixement, de cultura, també educatiu, perquè hi puguem involucrar universitats i, lògicament, també turístic. En definitiva, es vol crear un lloc que sigui diferenciador turísticament i que pugui ser un punt de referència de Menorca cap a l'exterior”.

Per part del Govern de les Illes Balears també hi han assistit el director general de Relacions Institucionals i Acció Exterior, César Pacheco; el director general de Pressuposts i Finançament, Antoni Costa, i el director general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis, Antoni Mesquida.

Maó, 12 de febrer de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS